12 Dev Adam yarı final biletini aldı… Cedi Osman tribüne koştu, Ebru Şahin gözyaşlarına boğuldu

Letonya'daki Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda Millilerimiz, Polonya'yı 91-77 yenerek 24 yıl aradan sonra yarı finale yükseldi. Tribünde eşi Ebru Şahin'in desteğini gören kaptan Cedi Osman, galibiyetin ardından duygusal anlar yaşadı ve mutluluğunu eşiyle paylaştı.

HABER MERKEZİ

Letonya'nın başkenti Riga'da devam eden Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda Millilerimiz, Polonya'yı 91-77 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bu sonuç, 2001'den bu yana ilk kez yarı finale yükselen "12 Dev Adam" için tarihi bir başarı oldu.

Milli Takım, yarı finalde cuma günü Yunanistan ile karşılaşacak. Maçın heyecanı sadece sahada değil, tribünde de yaşandı.

Oyuncu Cedi Osman'ı 2023 yılında nikah masasına oturduğu eşi Ebru Şahin, tribünden destekledi. Polonya karşısında elde edilen galibiyetin ardından duygusal anlar yaşandı.

Kaptan Cedi Osman gözyaşlarını tutamayarak tribüne yöneldi ve eşine sarıldı. Ebru Şahin de eşinin zaferini kutlarken mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.