24 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan tablosu nasıl? Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu açıklandı mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu merak edildi. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında büyük mücadele hafta içi her gün TV 8'de yayınlanıyor. Bir yarışmacı yapılan değerlendirmenin ardından cuma günü 15 bin TL'yi kazanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu açıklandı mı? 24 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan tablosu nasıl?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu araştırılan konulardan oldu. Hafta içi her gün yayınlanan yapım izleyicilerden tam not alıyor. Mücadelenin katlanarak devam ettiği programda bir yarışmacı cuma günü haftanın birincisi oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu açıklandı mı? 24 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan tablosu nasıl?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU AÇIKLANDI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu belli oldu.

24 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları:

Ferhat Bey'in Sedanur Hanım'a puanı : 7 puan

Furkan Bey'in Sedanur Hanım'a puanı : 8 puan

İlayda Hanım'ın Sedanur Hanım'a puanı : 5 puan

Aynur Hanım'ın Sedanur Hanım'a puanı : 7 puan

Sedanur Hanım'ın yarışmacılardan aldığı toplam puan : 27 puan

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.