13 Ocak Yemekteyiz puan durumu açıklandı! Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan dolu bekleyiş sona erdi. TV 8'de ekrana gelen yemek programında bir isim 50 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? Merak edilen tüm detaylar...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? sorusu yoğun olarak araştırılıyor. TV 8'de ekrana gelen yemek programında bir isim haftanın birincisi seçilecek. Rekabet günden günde artıyor. Bir yarışmacı 50 bin TL'nin sahibi oluyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada oy dağılımı şöyle oldu;

Beşinci olan isim İsmail Bey oldu. 22 puan alan yarışmacı 50 bin TL'ye veda eden ilk isim oldu.

Haftanın dördüncüsü Neriman Hanım oldu. Yarışmacı toplam 28 puan aldı.

Haftanın üçüncüsü, toplamda 28 puan alan Feyza Hanım oldu.Haftanın ikincisi Can Bey oldu. Toplamda 28 puan alan yarışmacı 50 bin TL'ye veda etti. Bu sonuçla Neriman Hanım, Feyza Hanım ve Can Bey toplamda 28 puan alarak eşitlik yakaladı.

Bu haftayı birinci olarak tamamlayarak 50 bin TL'yi kazanan yarışmacı ise Esra Hanım oldu. Yarışmacı, Zuhal Topal'dan 8, rakiplerinden ise 21 puan alarak toplam 29 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Yemekteyiz, aşçılık ve yemek programıdır. 5 kişilik bir grup her akşam aralarından birinin evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alan kişi büyük ödülün sahibi olur