Yemekteyiz haftanın birincisi kim seçildi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, her hafta 50 bin TL dağıtıyor. TV 8'de ekrana gelen programda farklı yemekler yapılıyor ve izleyiciler büyük bir heyecanla haftanın birincisini merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 2 Aralık Yemekteyiz haftanın birincisi kim seçildi

TV 8'de yayınlanan yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi belirleniyor. Yemek tadımlarının ardından açıklanan birinciye ise 50 bin TL ikramiye veriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 2 Aralık Yemekteyiz haftanın birincisi kim seçildi?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Bu haftayı birinci olarak tamamlayarak 50 bin TL'yi kazanan yarışmacı Vedat Bey oldu. Yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan 39 puan alarak birinci olan yarışmacı büyük sevinç yaşadı.

İkinci de Yıldız Hanım oldu. Yarışmacı toplam 31 puan alabildi.

Haftanın üçüncüsü ise 22 puan rakiplerinden, 5 puan da Zuhal Topal'dan alan Murat Bey oldu. Yarışmacı 27 puanla 50 bin TL'ye veda etti.

Haftanın dördüncüsü İrem Hanım seçildi. İrem Hanım rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplam 26 puan aldı. Beşinci olan isim Seda Hanım oldu. Yarışmacı toplamda 24 puan aldı.

BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftanın yarışmacıları şu şekilde:

1. gün yarışmacısı : Seda Hanım

2. gün yarışmacısı : İrem Hanım

3. gün yarışmacısı : Vedat Bey

4. gün yarışmacısı : Yıldız Hanım

5. gün yarışmacısı : Murat Bey