Zerrin Özer ev değiştirdi... Nedeni bakın ne çıktı

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'deki evinde köpeği Hurma'yı kaybetmesi ile büyük üzüntü yaşadı. Hurma'yı kaybetmesinin ardından büyük üzüntü yaşayan ve evdeki anıları kaldıramayan Zerrin Özer, taşınma kararı aldı.

Zerrin Özer, geçtiğimiz kasım ayında köpeği Hurma'yı kaybetti. Köpeğinin ölümünün ardından Zekeriyaköy'deki evinde duramayan Özer, taşında kararı aldı. Posta gazetesinden Suna Akyıldız, Zerrin Özer'in taşınmasına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Suna Akyıldız, yazısında şunları ifade etti:

"Şarkıcı Zerrin Özer, uzun zamandır köpeği Hurma ile Zekeriyaköy'de bahçeli evinde yaşıyordu. Kasım ayında köpeği Hurma'yı kaybeden Zerrin Özer, yaşadığı büyük acı sonrası depresyona girdi. Hatta hastanelik olunca üzüntüden intihara kalkıştığı bile söylendi.

Oturduğu evin her bir köşesinde köpeği Hurma'yla yaşadığı anılar yüzünden eve giremez olan şarkıcı, çareyi evden taşınmakta bulmuş. Şişli'de yıllar önce satın aldığı evi tadilata sokmuş. 20 gün önce de büyük masraf ettiği Şişli'deki yeni evine taşınmış. Bu zor günlerinde en büyük destekçisi ise bir süre önce menajerlik anlaşması yaptığı Haluk Şentürk olmuş.

Duyduğuma göre; tekrar sahnelere dönmeye hazırlanan Zerrin Özer, repertuarını yenilemiş. Ünlü bir modacıya da şubat ayında vereceği konserler öncesi dört elbise siparişi vermiş."