Zeka ve dikkat gerektiriyor! Kurtların içindeki yavru aslanı gördün mü? Galatasaraylılar bile göremedi

Galatasaray taraftarlarının bile başarısız olduğu bu optik illüzyon testi dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Nitekim kurt görsellerinin içindeki gizli yavru aslanın 7 saniyede bulunması isteniyor. Ancak zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanlar bile 7 saniyede kurtların içindeki yavru aslanı bulamıyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri kolay gibi gözükse de adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü bulunması gereken gizli görsellerin tespit edilmesi, oldukça fazla dikkat gerektirebiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de kurt görselleri çoğunlukta bulunurken, gizli bir yavru aslan görseli de yer alıyor. Optik illüzyon testinde istenen, gizli yavru aslanın 7 saniye içinde bulunması. Ancak kurt görsellerinin fazla olması, Galatasaray taraftarlarının bile başarısız olmasına neden olabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

KURTLARIN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANI GÖRDÜN MÜ?

Kurt görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, yalnızca bir yavru aslan görseli yer alıyor. Testte beklenen kurt görsellerinin içindeki yavru aslan görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız oldu.

Optik illüzyon testi Türkiye'de Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 314 kişiye gösterildi. Ancak 314 kişiden yalnızca 51'i 7 saniye içinde kurt görsellerinin arasındaki gizli yavru aslan görselinin yerini tespit edebildi. Bu nedenle sadece yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testini zamanında çözebilecekleri iddia edildi.

Peki hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte Galatasaray taraftarlarının bile başarısız olabildiği o test;

Zeka ve Dikkat Testinin İpucu: Kurt görsellerinin çoğunlukta olduğu bu test hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu. Bu nedenle Galatasaraylı olanlar bile başarısız olabiliyordu. Eğer siz de yavru aslan görselini bulamadıysanız, resmin sol orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

GALATASARAY TARAFTARLARI BİLE BULAMADI

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaray taraftarlarının yavru aslan görselini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü Galatasaraylı olanlar için söz konusu görselin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu testte, Galatasaray taraftarları bile başarısız olabiliyor. Çünkü kurt görsellerinin fazla olması işleri zorlaştırabiliyor.

Eğer istenilen görseli siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte testteki gizli görselin yeri;