Zeka testi: Zekiler bile 7 kurt görselini bulamadı! 10 saniyede 441 kişiden 8'i bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, 7 kurt görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde istenilen, tüm kurt görsellerinin 10 saniyede bulunması. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte zekiler bile başarısız olabiliyor. İşte zeki insanların bile zorlanabildiği o test…

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testi, toplam 7 kurt görseline istinaden hazırlandı. Ancak bu testte zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların bu testi 10 saniyede çözebilecekleri iddia ediliyor.

Kurt görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testini 441 kişi çözmeye çalıştı. Ancak sadece 8 kişi başarılı olabildi. Çünkü sürenin kısıtlı olması ve görsellerin gizli olması işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

ZEKİLER BİLE 7 KURT GÖRSELİNİ BULAMADI

Optik illüzyon testinde beklenen 7 kurt görselinin 10 saniye içinde bulunması. Ancak Türkiye'de toplam 441 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 8 kişi başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri bulabilecekleri iddia ediliyor.

Zeki insanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz tüm kurt görsellerini 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testi;

Kurt İpucu: Zeki insanlar bile bu optik illüzyon testinde ipucuna bakabiliyor. Çünkü tüm görsellerin bulunması adeta zeka sınırlarını zorluyor. Nitekim siz de 7 kurt görselini bulamıyorsanız resmin sol alt, orta alt, orta üst, sağ alt ve sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN CEVABI

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, zeki insanları bile şaşırtabiliyordu. Nitekim bu testi çözmeye çalışan 441 kişiden yalnızca 8'i başarılı olabildi. Çünkü görsellerin ustalıkla gizlenmesi ve sadece 10 saniye verilmesi, zeki insanları bile zorlayabiliyor.

Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabildiniz mi? Eğer başarılı olamadıysanız, 2 kurt görseli testin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli bir şekilde gösteriliyor. İşte zeki insanların bile zorlanabildiği zeka testinin cevabı;

Zeka testi: 1413 kişiden 57'si Lionel Messi'yi bulabildi! İşte futbol dünyasının konuştuğu o test