Zeka testi: Zebraların içindeki yavru kedi nerede? 9 saniyede 1702 kişiden 78'i bulabildi...

Zeki insanların bile şaşırabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira zebraların içindeki gizli yavru kedi görselinin 9 saniye içinde bulunması bekleniyor. Ancak yavru kedi görselinin ustalıkla gizlenmesi, zebra görsellerinin çoğunlukta olması ve sadece 9 saniye süre verilmesi yüksek zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Peki siz 9 saniyede bulabilir misiniz? İşte optik illüzyon testinin detayları…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından çözülüyor. Çünkü optik illüzyon testleri eğlenceli olmasının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira ustalıkla gizlenen gizli görsellerin belirtilen sürelerde bulunması oldukça uğraştırıcı olabiliyor. Bu nedenle kendini test etmeye çalışan birçok insan başarısız olabiliyor.

Zeka ve odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde de pek çok insan başarısız oldu. Çünkü zebra görsellerinin çoğunlukta olması, yavru kedi görselinin hem gizli hem de küçük olması birçok insanın başarısız olmasına neden olabiliyor.

ZEKA TESTİ: 9 SANİYEDE 1702 KİŞİDEN 78'İ BULABİLDİ

Optik illüzyon testinde zebraların içindeki yavru kedi görselinin 9 saniyede bulunması bekleniyor. Ayrıca bulabilenlerin üstün zeka seviyesine sahip oldukları iddia ediliyor. Çünkü zeki insanların bile başarısız olabildiği bu testte pek çok kişi başarısız oldu.

Zebra ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 1702 kişiye uygulandı. Ancak sadece 78 kişi 9 saniye içinde gizli görselin yerini tespit edebildi. Bunun sonucunda ise sadece yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip kişilerin belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz zebra görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselini 9 saniyede bulabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Zebra görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu optik illüzyon testi oldukça fazla uğraştırıcı olabiliyordu. Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarısız olduysanız, optik illüzyon testinin sol orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEBRALARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Optik illüzyon testinde zebra görsellerinin çoğunlukta olması ve yavru kedi görselinin hem küçük hem de tek olması bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyordu. Zira bu testte 1702 kişiden sadece 78'i 9 saniyede başarılı olabildi.

Peki zeka ve odaklanma gerektirebilen bu testte siz başarılı oldunuz mu? Eğer olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zebraların içindeki yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Civcivlerin içindeki gizli yavru kedi nerede? 592 kişiden 14'ü 9 saniyede bulabildi