Zeka testi: Zebraların içindeki yavru aslanı Galatasaraylılar bile göremedi! 297 kişiden 13'ü bulabildi

Zebra ve yavru aslan görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabiliyor. Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, zebraların içindeki gizli yavru aslanın 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak bu optik illüzyon testinde Galatasaraylı olanlar bile başarısız olabiliyor. İşte söz konusu zeka ve dikkat gerektirebilen o test…

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Galatasaray taraftarlarını bile adeta ters köşe yapabiliyor. Çünkü zebra görsellerinin çoğunlukta olması ve yavru aslanın gizli olması, 10 saniyede bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

ZEBRALARIN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANI GALATASARAYLILAR BİLE GÖREMEDİ

Galatasaray taraftarlarını bile oldukça fazla uğraştırabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan zebraların içindeki gizli yavru aslan görselini 10 saniyede görememişti. Bunun sonucunda ise yalnızca dikkat ve zeka seviyesi yüksek kişilerin 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Optik illüzyon testinde zebraların içindeki yavru aslan görselinin 10 saniyede bulunması isteniyordu. Ancak Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere Türkiye'de 297 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 13 kişi 10 saniyede istenilen görselin yerini tespit edebildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, istenilen görselin yerini siz 10 saniye içinde bulabilir misiniz? İşte söz konusu hem zeka hem de dikkat gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Yavru Aslan İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, Galatasaraylılar bile ipucundan faydalanabiliyordu. Çünkü zebra görsellerinin fazla olması, işleri zorlaştırabiliyordu. Eğer istenilen görseli siz de bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ İSTENİLEN GÖRSELİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte birçok insan başarılı olamamıştı. Zira at görsellerinin çoğunlukta olması, gizli yavru aslan görselinin 10 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Optik illüzyon testinde Galatasaray taraftarlarının yavru aslan görselini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü onlar için yavru aslan görselinin farklı bir anlamı olduğu tahmin ediliyordu. Fakat bu testte Galatasaraylı olanlar bile zorlanabiliyor. Bunun sonucunda ise yalnızca dikkat ve zeka seviyesi yüksek insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Galatasaray taraftarlarının bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, zebraların içindeki gizli görseli siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki gizli görselin yeri;

Zeka testi: Güvercinlerin içinde kartalı 419 kişiden 27'si bulabildi! Beşiktaşlılar bile bulamadı