Zeka testi: Yavru köpek nerede? Tilkileri inceleyen 612 kişiden 21'i 10 saniyede bulabildi...

Zekanın yanı sıra yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, tilki ve yavru köpek görseline istinaden oluşturuldu. Ayrıca bu testte tilkileri inceleyen 612 kişiden yalnızca 21'i yavru köpek görselini 10 saniyede tespit edebildi. Peki siz bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, görsel zekayı test etme konusunda yardımcı olabiliyor. Çünkü optik illüzyon testlerindeki gizli görselleri bulmak hem odaklanma hem de zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle dünya çapında birçok insan optik illüzyon testlerini çözüyor. Çünkü hem eğlendiriyor hem de odaklanma ve zeka gerektirebiliyor.

Tilki ve yavru köpek görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de birçok insan tarafından konuşuluyor. Çünkü tilki görsellerini inceleyen 612 kişiden sadece 21'i 10 saniye içinde gizli yavru köpek görselinin yerini tespit edebildi.

TİLKİLERİ İNCELEYEN 612 KİŞİDEN 21'İ 10 SANİYEDE BULABİLDİ

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 612 kişiye gösterildi. Ancak sadece 21 kişi 10 saniye içinde tilkilerin arasındaki gizli yavru köpek görselini tespit edebildi. Zira tilki görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle pek çok insan bu testte başarısız olabiliyor.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu testte, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? Aşağıdaki resme bakarak kendinizi test edebilirsiniz. İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Köpek İpucu: Zeka ve üstün odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü tilki görsellerinin çoğunlukta olması, yavru köpek görselinin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu. Eğer siz de istenen görseli bulamadıysanız, orta hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ YAVRU KÖPEK GÖRSELİNİN YERİ

Tilki görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde 612 kişiden sadece 21'i yavru köpek görselini bulabilmişti. Bu nedenle yüksek odaklanma becerisine sahip insanların bu testte daha kolay başarılı olabilecekleri düşünülüyordu.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de gizli görselin yerini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tilkilerin arasındaki yavru köpek görselinin yeri;

Zeka testi: Tavukların içindeki yavru köpek nerede? 716 kişi denedi sadece 17'si başarılı olabildi