Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru aslanı Galatasaraylılar bile göremedi! 681 kişiden 42'si buldu

Galatasaray taraftarlarını bile adeta ters köşe yapabilen bu optik illüzyon testi, tilki ve yavru aslan görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen çoğunlukta olan tilkilerin içindeki yavru aslan görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak Galatasaraylıların bile zorlandığı bu optik illüzyon testi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Zeka ve dikkat sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabiliyor. Çünkü tilkilerin çoğunlukta olması ve yavru aslan görselinin ustalıkla gizlenmiş olması, 10 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Bu nedenle yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

TİLKİLERİN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANI GALATASARAYLILAR BİLE GÖREMEDİ

Tilki ve yavru aslan görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Nitekim Galatasaraylı olanlar bile istenilen görseli tespit etmekte zorlanıyordu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 681 kişiye gösterildi. Ancak 681 kişiden yalnızca 42'si tilkilerin içindeki yavru aslan görselini 10 saniyede tespit edebildi. Bu nedenle sadece yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabilen, dikkat ve zeka gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Galatasaray taraftarları bile ipucundan yardım alabiliyordu. Eğer tilkilerin içindeki yavru aslanı siz de göremediyseniz, resmin orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN SONUCU

Optik illüzyon testinde Galatasaray taraftarlarının tilkilerin içindeki yavru aslan görselini daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Çünkü Galatasaraylılar için yavru aslanın ayrı bir önemi olduğu düşünülüyordu. Ancak bu testte, Galatasaray taraftarları bile başarısız olabiliyor. Çünkü tilki görsellerinin fazla olması işleri oldukça zorlaştırabiliyor.

Eğer bu testte tilkilerin içinde yavru aslan görselini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testinin sonucu;

Kişilik testi: Kol bağlama şeklini seç, sonucu öğren! Lider olsan nasıl olursun?