Zeka testi: Ördeklerin içindeki gizli yavru köpek nerede? 411 kişiden 17'si 9 saniyede bulabildi...

Zekanın yanı sıra yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, pek çok ördek ve bir gizli yavru köpek görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, yavru köpek görselinin 9 saniye içinde bulunması. Ancak ördeklerin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında pek çok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve zeka seviyesi gerektirebiliyor. Bu nedenle kendini denemek isteyen birçok insanın ilgisini çekiyor.

Odaklanmanın yanı sıra yüksek zeka seviyesi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde de, ördeklerin arasındaki gizli yavru köpek görselinin 9 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak bu testi çözmek için uğraşan birçok insan başarısız oldu. Peki siz bu testteki gizli görselinin yerini 9 saniye içinde tespit edebilir misiniz?

ZEKA TESTİ: 411 KİŞİDEN 17'Sİ 9 SANİYEDE BULABİLDİ

Gizli yavru köpek ve birçok ördek görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü ördeklerin çoğunlukta olması ve gizli yavru köpek görselinin tek olması, işleri oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde başarılı olmaya çalışan pek çok insan başarısız oldu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 411 kişiye gösterildi. Ancak 411 kişiden sadece 17'si 9 saniye içinde ördeklerin arasında gizlenen yavru köpek görselini fark edebildi. Peki pek çok insanın başarılı olamadığı bu testte, siz 9 saniye içinde gizli görseli fark edebilir misiniz? İşte söz konusu odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Yavru Köpek İpucu: Ördek görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu testte birçok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, resmin sağ üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

ÖRDEKLERİN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KÖPEK GÖRSELİNİN YERİ

Zeka ve odaklanma gerektirebilen bu testte, ördeklerin içindeki gizli yavru köpek görselinin bulunduğu yeri pek çok insan 9 saniyede tespit edememişti. Nitekim bu testi çözmeye çalışan 411 kişiden sadece 17'si başarılı olabildi. Zira birçok ördek görselinin bulunması ve yavru köpek görselinin tek ve gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin bulunduğu yer;

Zeka testi: Güvercinlerin içindeki yavru kedi nerede? 419 kişi denedi 11'i başarılı olabildi