Zeka testi: Morsların içindeki gizli kartal nerede? Beşiktaşlılar bile 7 saniyede göremedi...

Beşiktaş taraftarlarını bile adeta ters köşe yapabilen bu optik illüzyon testinde, mors görselleri çoğunlukta bulunurken sadece bir gizli kartal görseli yer alıyor. Testte beklenen morsların içindeki gizli kartalın 7 saniyede bulunması. Ancak söz konusu gizli görseli bulmak zeka ve odaklanma gerektirebiliyor. Zira Beşiktaşlılar bile 7 saniyede başarılı olamıyor. İşte dikkat ve zeka gerektirebilen o optik illüzyon testi…

Mors ve gizli kartal görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim Beşiktaş taraftarları bile bu testte başarısız olabiliyor. Zira mors görsellerinin çoğunlukta olması ve kartal görselinin hem gizli olması hem de tek olması, odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI BİLE 7 SANİYEDE GÖREMEDİ

Zekanın yanı sıra odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaşlı olanlar bile morsların arasındaki gizli görseli bulmakta zorlanabiliyor. Zira kartal görselinin ustaca gizlenmesi ve mors görsellerinin çoğunlukta olması, gizli görselin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor.

Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere Türkiye'de 512 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 17 kişi gizli kartal görselini 7 saniyede görebildi. Zira mors görsellerinin fazla olması, gizli görselin tespit edilmesini oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Bu sebeple yalnızca yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip olan insanların 7 saniye içinde istenilen gizli görseli bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere Türkiye'de birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz morsların arasında bulunan gizli kartal görselini 7 saniye içinde tespit edebilir misiniz? İşte adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Gizli Kartal İpucu: Odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaş taraftarları bile ipucundan faydalanabiliyor. Eğer siz de istenilen gizli görselinin yerini fark edemediyseniz, optik illüzyon testinin sol üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

MORSLARIN İÇİNDEKİ GİZLİ KARTAL GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan istenilen gizli görselin yerini tespit edememişti. Öte yandan bu testte Beşiktaş taraftarlarının gizli kartal görselini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Zira onlar için söz konusu görselin farklı bir anlamı olabileceği tahmin ediliyordu. Fakat morsların fazla olması, Beşiktaş taraftarlarını bile şaşırtabiliyor.

Eğer bu optik illüzyon testindeki gizli görseli siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testindeki gizli görselin yeri;

Kişilik testi: Kalemi nasıl tutuyorsun? Zeka ve liderlik yapın ortaya çıkıyor