Zeka testi: Maymunların içindeki yavru kedi nerede? 477 kişiden 13'ü 10 saniyede bulabildi...

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, maymun ve yavru kedi görseline istinaden oluşturuldu. Testte istenen, çoğunlukta bulunan maymunların içindeki gizli yavru kedinin 10 saniyede tespit edilmesi. Fakat gizli görselin tek olması ve küçük olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Nitekim zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu. İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerini çözmek odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Öte yandan eğlenceli de olabiliyor. Bu nedenle dünya çapınca birçok insan optik illüzyon testlerini çözüyor. Çünkü pek çok insanın ilgisini çekiyor.

Maymun ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Çünkü bu testi çözmeye çalışan pek çok insan 10 saniyede başarılı olamadı. Peki siz başarılı olabilir misiniz?

ZEKA TESTİ: 477 KİŞİDEN 13'Ü 10 SANİYEDE BULABİLDİ

Yavru kedi ve pek çok maymun görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, yüksek dikkat becerisi ve zeka seviyesi gerektirebiliyor. Çünkü bu testte maymun görselleri çoğunlukta yer alırken sadece bir yavru kedi görseli bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli. Bu nedenle pek çok insan bu testte başarısız oldu.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 477 kişiye uygulandı. Fakat yalnızca 13 kişi 10 saniye içinde maymun görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini fark edebildi.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Maymun görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu testte birçok insan başarılı olamamıştı. Eğer odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, resmin orta kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

MAYMUNLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan maymunların içindeki yavru kedi görselinin yerini 10 saniyede fark edememişti. Nitekim bu testi çözmeye çalışan 477 kişiden sadece 13'ü başarılı olabildi. Zira birçok maymun görselinin bulunması ve yavru kedi görselinin hem gizli olması hem de bir tane olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer bu testte siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;

Zeka testi: Kazların içindeki yavru kedi nerede? 519 kişiden 21'i 10 saniyede bulabildi