Zeka testi: Lionel Messi'yi 1810 kişiden 29'u bulabildi! Peki siz 7 saniyede bulabilir misiniz?

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin içindeki Lionel Messi görselini bulmak oldukça uğraştırıcı olabiliyor. Peki siz bulabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi…

Optik illüzyon testi eğlenceli olmasının yanı sıra fazlaca dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü testlerdeki gizli görselleri belirtilen sürelerde bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de birçok Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görseli bulunuyor. Ancak sadece bir Lionel Messi görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen ise, Lionel Messi görselinin 7 saniyede bulunması oluyor. Ancak bu hiç de kolay olmuyor.

LİONEL MESSİ'Yİ 1810 KİŞİDEN 29'U BULABİLDİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Lionel Messi görselini bulmak fazlaca uğraştırıcı olabiliyordu. Çünkü Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin yoğunlukta olması işleri fazlaca zorlaştırabiliyordu.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 1810 kişiye gösterildi. Ancak yalnızca 29 kişi Lionel Messi görselinin yerini 7 saniyede fark edebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin içindeki Lionel Messi görselini siz 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Eğer Lionel Messi görselini siz de bulamadıysanız, resmin orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELİN YERİ

Optik illüzyon testinde 1810 kişiden 29'u başarılı olabilmişti. Çünkü Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin fazla olması oldukça uğraştırıcı olabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte zeka testindeki Lionel Messi görselinin yeri;

Kişilik testi: Resimde ne görüyorsun? Zeka ve hafıza yapın ortaya çıkıyor