Zeka testi: Lionel Messi nerede? 719 kişiden 21'i 10 saniyede bulabildi

Lionel Messi, Dries Mertens, Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira Galatasaraylı futbolcuların çoğunlukta olması, Lionel Messi görselinin bulunmasını oldukça uğraştırıcı bir hale getirebiliyor. Bu nedenle sadece yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip olan insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Galatasaray'da forma giyen; Dries Mertens, Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu görselinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, bir adet Lionel Messi görseli bulunuyor. Ancak Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Dries Mertens görselinin fazla olması, Lionel Messi görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyor. Bunun sonucunda ise, yalnızca yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip kişilerin Galatasaraylı futbolcuların arasındaki Lionel Messi görselini bulabilecekleri iddia ediliyor.

ZEKA TESTİ: 719 KİŞİDEN 21'İ 10 SANİYEDE BULABİLDİ

Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Mauro Icardi ve Lionel Messi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 719 kişiye uygulandı. Ancak Lionel Messi görselinin yerini sadece 21 kişi 10 saniye içinde bulabildi.

Optik illüzyon testinde pek çok insanın başarısız olması, yalnızca yüksek odaklanma ve zeka seviyesine sahip kişilerin bu testte 10 saniye içinde başarılı olabilecekleri iddiasını ortaya çıkarttı. Çünkü Galatasaray'da forma giyen futbolcuların optik illüzyon testinde fazla olması, istenilen görselin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Lionel Messi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de başarısız olduysanız optik illüzyon testinin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

LİONEL MESSİ GÖRSELİNİN YERİ

Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Lionel Messi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira bu testte pek çok insan Galatasaraylı futbolcuların arasındaki görseli bulamamıştı. Bunun sonucunda ise sadece yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip insanların bu testte başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Lionel Messi görselinin yeri;