Zeka testi: Kuşların içindeki yavru kedi nerede? 3790 kişiden 171'i 7 saniyede bulabildi...

Zeka ve üstün odaklanma becerisi gerektirebilen bu test, kuş ve yavru kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen kuş görsellerinin içindeki yavru kedi görselinin 7 saniyede tespit edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu. Peki siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Zeka ve dikkat gerektirebilen optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü söz konusu optik illüzyon testlerini çözmek, insanların kendini test etmesinde yardımcı olabiliyor.

Kuş ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de birçok insanın dikkatini çekiyor. Nitekim optik illüzyon testinde, 7 saniyede kuş görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin bulunması bekleniyor. Ancak bu testi çözmeye çalışan pek çok insan başarılı olamadı. Peki siz başarılı olabilir misiniz?

ZEKA TESTİ: 3790 KİŞİDEN 171'İ 7 SANİYEDE BULABİLDİ

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 3790 kişiye uygulandı. Ancak 3790 kişiden sadece 171'i 7 saniye içinde kuşların arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Bu nedenle yalnızca üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, kuş görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini siz 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu zeka ve odaklanma gerektirebilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, kuş görsellerinin çoğunlukta olması adeta herkesi ters köşe yapabiliyordu. Nitekim bu testte birçok insan başarısız oldu. Eğer siz de başarılı olamadıysanız, resmin sağ üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

KUŞLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zekanın yanı sıra üstün odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, pek çok insan başarılı olamamıştı. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edilmişti.

Eğer bu testte siz de kuş görsellerinin arasında bulunan yavru kedi görselini göremediyseniz, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte kuşların içindeki yavru kedi görselinin yeri;

Kişilik testi: Ayak tabanına göre ne kadar zekisin? Zeka yapın ortaya çıkıyor