Zeka testi: Kurtların içindeki yavru kediyi gördün mü? 974 kişiden 27'si 10 saniyede bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi birçok kurt ve bir yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen kurt görsellerinin içindeki yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak bu zeka testinde pek çok insan başarısız oldu. Peki siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri eğlenceli olmasının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde kurt görsellerinin yoğunlukta olduğu bir resim bulunuyor. Ancak kurt görsellerinin arasında gizli bir yavru kedi de bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen, yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ayrıca sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

KURTLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİYİ GÖRDÜN MÜ?

Kurt görsellerinin yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, gizli bir yavru kedi görseli de yer alıyor. Ancak kurt görsellerinin yoğunlukta olması ve kedi görselinin gizli olması, bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor.

Türkiye'de 974 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 27 kişi 10 saniyede başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki, adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan kurt görsellerinin arasındaki yavru kedi görselini bulamamıştı. Eğer siz de bulamadıysanız, resmin sol alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN SONUCU

Kurt görsellerinin yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, 974 kişiden sadece 27'si 10 saniyede başarılı olabilmişti. Bu nedenle adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, kurtların arasındaki yavru kedi görselini bulmak neredeyse imkansız gibi görülebiliyordu.

Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, işte zeka testinin sonucu;

Kişilik testi: Güvenilir misin zeki mi ortaya çıkıyor! Ayak şeklin nasıl?