Zeka testi: Kurtların içindeki yavru kedi nerede? Zekiler bile bulamadı

Kurt ve gizli yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü bu testte, kurtların içindeki yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Fakat zeki insanlar bile bu optik illüzyon testinde başarısız olabiliyor. Bu sebeple yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte zekilerin bile zorlanabildiği o test…

Optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insan tarafından çözülüyor. Ancak bulunması gereken görsellerin belirtilen sürelerde tespit edilmesi, dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Çünkü optik illüzyon testlerinde zeki insanlar bile başarısız olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde de kurt görsellerinin çoğunlukta olduğu resimdeki gizli yavru kedi görselinin 10 saniye içinde bulunması isteniyor. Ancak zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, yüksek zeka ve dikkat gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: ZEKİLER BİLE BULAMADI

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, kurt görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Fakat dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte, pek çok insan kurtların içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edemedi.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 481 kişiye gösterildi. Ancak sadece 13 kişi 10 saniyede kurt görsellerinin içinde gizlenen yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Bu nedenle zeki insanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testini, yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı bir şekilde çözebilecekleri iddia edildi.

Peki zeki insanların bile çözmeye çalışırken başarısız olabildiği bu testte, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kurt görsellerinin çoğunlukta olduğu o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte, zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, alt hafif sol tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

KURTLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Kurt ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, yüksek zeka ve dikkat gerektirebiliyordu. Zira bu testte zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu.

Eğer bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte kurt görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin bulunduğu yer;

Kişilik testi: Kaş tipin nasıl? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor