Zeka testi: Kurtların içindeki gizli yavru kediyi gördün mü? Zekiler bile göremedi...

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi pek çok kurt ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Testte beklenen gizli yavru kedinin 10 saniyede bulunması. Ancak kurt görsellerinin yoğunlukta olması, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle zeki insanların bile başarılı olamadıkları düşünülüyor. Öte yandan sadece üstün zekalıların 10 saniyede başarılı olabilecekleri de iddia ediliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile zorluk yaşayabiliyor. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Optik illüzyon testinde gizli bir yavru kedi görseli bulunuyor. Ancak birçok kurt görseli de yer alıyor. Sürenin kısıtlı olması ve kurt görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu sebeple zeki kişiler bile bu optik illüzyon testinde başarısız olabiliyor.

ZEKİLER BİLE KURTLARIN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİYİ GÖREMEDİ

Optik illüzyon testinde beklenen kurtların içindeki yavru kedi görselinin 10 saniye içinde bulunması. Ancak Türkiye'de 175 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde sadece 2 kişi 10 saniyede kurt görsellerinin içindeki yavru kedi görselini bulabildi. Bu sebeple zeki insanların bile bu optik illüzyon testinde başarısız oldukları düşünülüyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeki insanların bile çözerken zorlanabildiği o optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde birçok insan ipucundan faydalanabiliyor. Eğer adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de gizli görseli bulamadıysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeki insanların bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testinde, 175 kişiden sadece 2'si 10 saniyede başarılı olabilmişti. Çünkü kurt görsellerinin fazla olması gizli yavru kedi görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyordu. Bu sebeple zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu.

Eğer bu testte siz de kurtların içindeki yavru kedi görselini bulmakta başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Kişilik testi: Tek soruda zeki misin lider mi öğren! Resimde ilk ne gördün?