Zeka testi: Kurtların arasındaki yavru kedi nerede? 749 kişiden 33'ü 10 saniyede bulabildi

Kurt ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, zekanın yanı sıra odaklanma gerektirebiliyor. Zira optik illüzyon testindeki kurt görsellerinin arasında bulunan gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek odaklanma becerisi ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü gizli görsellerin belirtilen sürelerde bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu testte de yüksek odaklanma ve zeka seviyesine sahip insanların başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Kurt ve gizli yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu test, yüksek odaklanma ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde kurt görselleri çoğunlukta bulunurken, sadece bir gizli yavru kedi görseli bulunuyor. Üstelik 10 saniye verilmesi, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

KURTLARIN ARASINDAKİ YAVRU KEDİ NEREDE?

Zeka ve odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, kurtların arasındaki gizli yavru kedinin 10 saniye içinde bulunması isteniyor. Fakat bu optik illüzyon testini çözmek için uğraşan 749 kişiden sadece 33'ü 10 saniyede başarılı olabildi. Bunun sonucunda ise yalnızca yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip kişilerin bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu testte, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Optik illüzyon testinde kurt görsellerinin fazla olması, pek çok insanın başarısız olmasına sebep olabiliyordu. Zira zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, resmin orta hafif alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSEL

Yavru kedi ve kurt görseline istinaden hazırlanan bu testte birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü kurt görsellerinin çoğunlukta olması ve hem yavru kediden bir tane olması hem de gizli olması, 10 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde kurt görsellerinin içindeki yavru kedi görselini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte testteki gizli görselin yeri;

Kolunu nasıl bağlıyorsun? Kişilik testini çöz, zeki misin lider mi öğren!