Zeka testi: Kurtların arasındaki yavru kedi nerede? 1577 kişiden 51'i 9 saniyede görebildi

Zeka ve odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testi, pek çok kurt ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Testte kurt görsellerinin arasındaki gizli yavru kedinin 9 saniye içinde bulunması isteniyor. Ancak zeka ve odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız oldu. Peki siz 9 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerinin eğlenceli olduğunu birçok insan düşünebiliyor. Ancak optik illüzyon testlerini belirtilen sürelerde başarılı bir şekilde tamamlamak, odaklanmanın yanı sıra zeka da gerektirebiliyor. Nitekim bu testte de hem odaklanma hem de zeka seviyesi yüksek kişilerin 9 saniye içinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Optik illüzyon testi, kurt ve gizli yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Ancak kurt görsellerinin fazla olması ve gizli yavru kedi görselinden bir tane bulunması, yüksek zeka ve odaklanma gerektirebiliyor. Zira bu optik illüzyon testinde birçok insan 9 saniyede başarılı olamadı.

KURTLARIN ARASINDAKİ YAVRU KEDİ NEREDE?

Zekanın yanı sıra odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, kurt görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin 9 saniye içerisinde bulunması isteniyor. Fakat bu optik illüzyon testini çözmeye çalışan 1577 kişiden sadece 51'i 9 saniyede istenilen görselin yerini tespit edebildi. Bunun sonucunda ise yalnızca yüksek odaklanma ve zeka seviyesine sahip insanların bu testte belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın zorlanabildiği bu testte, siz 9 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Gizli Yavru Kedi İpucu: Kurt görsellerinin fazla olması, istenilen görselin bulunmasını zorlaştırabiliyordu. Eğer zeka ve odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin üst orta hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSEL

Kurt ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu testte 1577 kişiden 51'i 9 saniyede başarılı olabilmişti. Çünkü kurt görsellerinin fazla olması ve yavru kedi görselinden hem bir tane bulunması hem de gizli olması, 9 saniyede bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyordu.

Eğer zeka ve odaklanma gerektirebilen bu testte siz de kurtların arasındaki gizli yavru kedi görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testindeki gizli görsel;

Zeka testi: Fillerin içindeki yavru aslan nerede? Galatasaraylılar bile 7 saniyede bulamadı