Zeka testi: Kurtların arasında gizlenen yavru aslanı gördün mü? Zekiler bile bulamadı...

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, pek çok kurt ve gizli bir yavru aslan görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen gizli yavru aslan görselinin 10 saniye içinde bulunması. Ancak kurt görsellerinin yoğunlukta olması, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Bunun sonucunda ise yalnızca üstün zekalıların gizli görseli 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testini, zeki insanlar bile çözmeye çalışırken başarısız olabiliyor. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede çözebilecekleri iddia ediliyor.

Nitekim optik illüzyon testinde gizli bir yavru aslan görseli yer alıyor. Öte yandan birçok kurt görseli bulunuyor. Sürenin kısıtlı olması ve kurt görsellerinin yoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle zeki insanlar bile bu optik illüzyon testinde başarısız olabiliyor.

ZEKİLER BİLE KURTLARIN ARASINDAKİ YAVRU ASLANI BULAMADI

Optik illüzyon testinde istenilen, kurtların arasında gizlenen yavru aslan görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak Türkiye'de 101 kişiye gösterilebilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 2 kişi 10 saniyede kurt görsellerinin arasındaki gizli yavru aslanı bulabildi. Bu nedenle zeki insanların bile bu optik illüzyon testinde söz konusu gizli görseli bulamadıkları düşünülüyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte zeki insanların bile çözmekte zorlanabildiği o optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte gizli yavru aslanı bulamadıysanız, fotoğrafın sağ alt köşesine daha dikkatli bakmalısınız. Gizli görsel, bir kurt görselinin yanında bulunuyor.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ YAVRU ASLANIN YERİ

Zeki insanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, 101 kişiden sadece 2'si başarılı olabilmişti. Çünkü kurt görsellerinin yoğunlukta olması, gizli yavru aslanın bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyordu. Bu nedenle zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu.

Eğer siz de bu testte başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte söz konusu zeka testindeki kurtların arasında gizlenen yavru aslanın yeri;

Kişilik testi: Ne kadar zekisin ortaya çıkıyor! Resimde hangi hayvanı görüyorsun?