Zeka testi: Kurtları inceleyen 371 kişiden 14'ü yavru kediyi 10 saniyede bulabildi!

Kurt ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde, 371 kişiden 14'ü başarılı olabildi. Zira zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte beklenen, kurtların içindeki yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Fakat pek çok insan başarısız oldu. Peki zekanın yanı sıra odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü eğlenceli olmasının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle dünya çapında oldukça popüler. Öte yandan bu optik illüzyon testi de pek çok insan tarafından konuşuluyor. Nitekim odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebilen testte kurt görsellerini inceleyen 371 kişiden sadece 14'ü yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi.

ZEKA TESTİ: 371 KİŞİDEN 14'Ü BULABİLDİ

Kurt görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu optik illüzyon testinde, sadece bir gizli yavru kedi görseli yer alıyor. Testte beklenen ise, kurtların içindeki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 371 kişiye gösterildi. Fakat sadece 14 kişi 10 saniye içinde yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Zira kurt görsellerinin fazla olması ve sadece 10 saniye süre verilmesi, gizli görselin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin bu testte zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Kurt görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de yavru kedi görselini bulamadıysanız, resmin orta hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KURTLARIN ARASINDAKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, ben bulurum diyenler bile yanılmıştı. Zira 371 kişiden sadece 14'ü başarılı olabildi.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte kurtların arasındaki yavru kedi görselini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte kurtların içindeki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Koyunların içindeki yavru kedi nerede? 417 kişi denedi 7 saniyede 13'ü başarılı oldu