Zeka testi: Kazların içindeki gizli yavru kedi nerede? 10 saniyede 477 kişiden 16'sı bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, bir gizli yavru kedi ve pek çok kaz görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen, kazların içindeki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerini belirtilen sürelerde çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesi gerektirebiliyor. Çünkü bulunması gereken görselleri diğerlerinden ayırt etmek oldukça fazla uğraştırıcı olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde de kaz görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 10 saniye içinde bulunması bekleniyor. Ancak kaz görsellerinin çoğunlukta olması, gizli görselin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız oldu.

ZEKA TESTİ: 10 SANİYEDE 477 KİŞİDEN 16'SI BULABİLDİ

Gizli yavru kedi ve birçok kaz görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 477 kişiye uygulandı. Ancak 10 saniyede sadece 16 kişi kazların içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Bunun sonucunda ise bu optik illüzyon testinde yalnızca yüksek zeka seviyesi ve dikkat becerisine sahip olan kişilerin 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Çünkü kaz görsellerinin fazla olması, gizli yavru kedi görselinin bulunmasını oldukça fazla uğraştırıcı hale getirebiliyordu. Peki siz bu optik illüzyon testinde 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Gizli Yavru Kedi İpucu: Bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü kaz görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sol alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KAZLARIN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Odaklanma ve zeka gerektirebilen bu testte birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü gizli yavru kedinin ustalıkla gizlenmesi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de bu testte başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte kazların içindeki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Atların içindeki yavru kedi nerede? Zekiler bile bulamıyor