Zeka testi: Hakan Çalhanoğlu'nu 512 kişiden 13'ü bulabildi! Futbol dünyası bu testi konuşuyor...

Optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorluyor. Çünkü Hakan Çalhanoğlu görselinin 7 saniyede bulunması isteniyor. Ancak futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. Zira Hakan Çalhanoğlu görselini bulmak hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. İşte futbolseverlerin bile başarısız olabildiği optik illüzyon testinin detayları…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Robert Lewandowski ve Lionel Messi görseli bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen, Hakan Çalhanoğlu görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ancak diğer futbolcu görsellerinin fazla olması, Hakan Çalhanoğlu'nun bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

ZEKA TESTİ: FUTBOL DÜNYASI BU TESTİ KONUŞUYOR

Hakan Çalhanoğlu görselinin yer aldığı bu optik illüzyon testini adeta futbol dünyası konuşuyor. Çünkü bu testte birçok futbol tutkunu başarısız oldu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 512 futbol tutkununa gösterildi. Ancak Hakan Çalhanoğlu görselini yalnızca 13 kişi 7 saniyede tespit edebildi. Bu nedenle bu optik illüzyon testini yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin 7 saniyede çözebilecekleri iddia edildi.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede istenilen görseli bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Hakan Çalhanoğlu İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, futbol tutkunları bile ipucundan yardım alabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN OPTİK İLLÜZYON TESTİNDEKİ YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok futbolsever başarısız olmuştu. Çünkü istenilen görselin bulunması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu. Nitekim 512 kişiden yalnızca 13'ü 7 saniyede Hakan Çalhanoğlu görselinin yerini tespit edebildi.

Futbol tutkunlarının bile zorlanabildiği bu testte siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testinin cevabı;