Zeka testi: Güvercinlerin içindeki yavru kedi nerede? 419 kişi denedi 11'i başarılı olabildi

Güvercin ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testini çözmeyi, 419 kişi denedi ancak sadece 11'i başarılı olabildi. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, güvercinlerin içindeki gizli yavru kedinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Peki zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu testte, siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü eğlenceli olmalarının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyorlar. Öte yandan bu optik illüzyon testi de birçok insan tarafından sık sık konuşulabiliyor. Zira bu optik illüzyon testinde güvercinlerin arasındaki gizli yavru kedi görselini 419 kişiden sadece 11'i bulabildi.

ZEKA TESTİ: 419 KİŞİ DENEDİ 11'İ BAŞARILI OLABİLDİ

Güvercin görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu optik illüzyon testinde, gizli bir yavru kedi görseli bulunuyor. Testte beklenen, ilgili gizli görselin 7 saniye içinde tespit edilmesi. Ancak hem dikkat hem de zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan güvercin görsellerinin içindeki yavru kedinin yerini bulmakta başarısız oldu.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 419 kişiye uygulandı. Ancak bu testi çözmeye çalışan 419 kişiden sadece 11'i 7 saniyede başarılı olabildi. Zira güvercin görsellerinin fazla olması ve yalnızca 7 saniye süre verilmesi, gizli görselinin tespit edilmesini neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Bunun sonucunda ise, sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bu testte zamanında başarılı olabilecekleri düşünülüyor.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu testte, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Güvercin görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de gizli yavru kedi görselini bulamadıysanız, orta üst tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

GÜVERCİN GÖRSELLERİNİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testini çözmeyi deneyen pek çok insan başarısız olmuştu. Nitekim 419 kişiden 11'i başarılı olabildi.

Eğer yüksek zeka gerektirebilen bu testte güvercinlerin içindeki gizli yavru kedi görselini siz de tespit edemediyseniz, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte güvercin görsellerinin içindeki yavru kedinin yeri;

Zeka testi: Kedi ve köpeklerin içindeki yavru aslan nerede? 371 kişi denedi 11'i 9 saniyede bulabildi