Zeka testi: Güvercinlerin içindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamadı! 1217 kişiden 51'i bulabildi

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, güvercinlerin içindeki gizli kartalın 7 saniyede bulunması isteniyor. Ancak Beşiktaş taraftarları bile zorlanabiliyor. Çünkü güvercin görsellerinin fazla olması ve kartalın ustalıkla gizlenmesi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte Beşiktaşlı olanların bile zorlanabildiği o optik illüzyon testi…

Beşiktaş taraftarlarının bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testinde, birçok güvercin ve tek gizli kartal görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde istenen, güvercinlerin içindeki gizli kartal görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bu testte Beşiktaşlı olanlar da dahil olmak üzere pek çok insan başarısız oldu.

ZEKA TESTİ: BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI BİLE BULAMADI

Kartal ve güvercin görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testini çözmek oldukça zorlayıcı olabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde birçok güvercin görseli bulunurken, tek kartal görseli yer alıyor. Üstelik o görsel de gizli. Bu nedenle yalnızca yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların 7 saniyede gizli kartal görselinin yerini bulabilecekleri iddia ediliyor.

Optik illüzyon testi Türkiye'de Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere toplam 1217 kişiye gösterildi. Ancak 1217 kişiden sadece 51'i güvercinlerin içindeki gizli kartal görselinin yerini bulabildi. Bu nedenle sadece yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde güvercin görsellerinin fazla olması işleri zorlaştırabiliyordu. Bu nedenle pek çok insan başarısız oluyordu. Peki siz istenilen görseli 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Zeka Testi İpucu: Beşiktaş taraftarlarının bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

GÜVERCİNLERİN İÇİNDEKİ KARTALIN YERİ

Beşiktaş taraftarlarının bu optik illüzyon testinde gizli kartalı daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Ancak güvercin görsellerinin fazla olması, Beşiktaşlı olanları bile adeta ters köşe yapabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu testte başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaşlı olanlar da dahil olmak üzere 1217 kişiden sadece 51'i başarılı olmuştu. Eğer siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;

Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru aslanı Galatasaraylılar bile göremedi! 681 kişiden 42'si buldu