Zeka testi: Güvercinlerin içinde kartalı 419 kişiden 27'si bulabildi! Beşiktaşlılar bile bulamadı

Beşiktaş taraftarlarını bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Nitekim bu test bir gizli kartal ve birçok güvercin görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, güvercinlerin içindeki gizli kartalın 8 saniyede bulunması. Ancak Beşiktaşlı olanlar bile zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte başarısız olabiliyor. İşte detaylar…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi fazlaca dikkat gerektirebiliyor. Çünkü bu testte Beşiktaş taraftarları bile başarısız olabiliyor. Nitekim güvercin görsellerinin çoğunlukta olması, gizli kartal görselinin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Bu nedenle yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin bu optik illüzyon testinde 8 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

GÜVERCİNLERİN İÇİNDE KARTALI BEŞİKTAŞLILAR BİLE BULAMADI

Beşiktaş taraftarlarının bile oldukça fazla uğraştığı bu optik illüzyon testinde birçok insan güvercinlerin içindeki gizli kartal görselini 8 saniyede bulamamıştı. Bunun sonucunda ise yalnızca yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip olan kişilerin bu testi 8 saniyede tamamlayabilecekleri iddia ediliyordu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere toplam 419 kişiye gösterildi. Ancak 419 kişiden sadece 27'si güvercinlerin içindeki kartalı 8 saniyede bulabildi. Çünkü güvercin görsellerinin fazla olması, gizli kartalın bulunmasını zorlaştırabiliyor. Ayrıca sadece 8 saniye verilmesi, bulunmasını adeta imkansız hale getirebiliyor.

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Peki siz 8 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Kartal İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, güvercinlerin fazla olması işleri zorlaştırabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ orta hafif alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELİN YERİ

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaş taraftarlarının güvercinlerin içindeki gizli kartalı daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü Beşiktaşlı olanlar için ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu testte Beşiktaş taraftarları bile başarısız olabiliyor.

Beşiktaşlı olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, güvercinlerin içindeki gizli kartalı bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki gizli görselin yeri;

Kişilik testi: Resimde ilk ne gördün? Zeka ve hafızanı nasıl kullandığın ortaya çıkıyor