Zeka testi: Güvercinlerin arasındaki yavru kedi nerede? Zekiler bile 7 saniyede bulamadı...

Zeki insanların bile çözerken başarısız olabildiği bu test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Optik illüzyon testinde güvercinlerin içindeki yavru kedi görselinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak yavru kedi görselinin gizli olması ve güvercinlerin çoğunlukta olası, zeki insanları bile şaşırtabiliyor. Bu nedenle yalnızca yüksek zeka seviyesine sahip insanların 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi birçok güvercin ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, ustalıkla gizlenen yavru kedi görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ancak belirtilen sürede bulunması, zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Zira zeki insanlar bile bu optik illüzyon testinde başarısız olabiliyor.

ZEKA TESTİ: GÜVERCİNLERİN ARASINDAKİ YAVRU KEDİ NEREDE?

Güvercin görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu optik illüzyon testinde, sadece bir yavru kedi görseli bulunuyor. Ayrıca yavru kedi görseli ustalıkla gizlenmiş durumda. Öte yandan optik illüzyon testinde beklenen, güvercinlerin arasındaki gizli görselin 7 saniyede bulunması. Ancak zeki insanlar bile bu testte başarısız olabiliyor.

Türkiye'de toplam 771 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 51 kişi 7 saniyede güvercinlerin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeki insanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu. Bu nedenle pek çok insan ipucundan faydalanabiliyordu. Eğer siz de güvercinlerin içindeki gizli görseli bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKİLERİN BİLE BAŞARISIZ OLABİLDİĞİ OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN SONUCU

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Zira bu testte pek çok insan güvercinlerin arasındaki gizli yavru kedi görselini bulmakta başarısız oldu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de istenilen görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte 7 saniyede zekilerin bile başarısız olabildiği testteki güvercinlerin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Kişilik testi: Kalemi nasıl tutuyorsun? Zeka ve liderlik yapın ortaya çıkıyor