Zeka testi: Gizli kartalı 7 saniyede Beşiktaşlılar bile bulamadı! 719 kişiden 21'i bulabildi...

Beşiktaşlıların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testini çözmek, dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Zira optik illüzyon testinde güvercinlerin arasındaki gizli kartal görselinin bulunması isteniyor. Ancak güvercinlerin çoğunlukta olması ve gizli kartaldan bir tane bulunması, Beşiktaş taraftarlarını bile şaşırtabiliyor. Üstelik gizli görselin 7 saniyede tespit edilmesi isteniyor. İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o test…

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere pek çok insan başarısız olabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde birçok güvercin görseli bulunurken, yalnızca bir tane gizli kartal görseli yer alıyor.

Optik illüzyon testinde beklenen, güvercin görsellerinin arasındaki gizli kartal görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ancak belirtilen sürede bulunması dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle optik illüzyon testinin sessiz bir yerde çözülmesi öneriliyor.

ZEKA TESTİ: GİZLİ KARTALI 7 SANİYEDE BEŞİKTAŞLILAR BİLE BULAMADI

Güvercin ve gizli kartal görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere toplam 719 kişiye gösterildi. Fakat 719 kişiden sadece 21'i gizli kartal görselini 7 saniyede tespit edebildi. Zira güvercinlerin fazla olması, işleri oldukça uğraştırıcı bir hale getirebiliyor.

Peki Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere pek çok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o test;

Gizli Kartal İpucu: Beşiktaşlı olanların bile zorlanabildiği bu testte, 698 kişi başarısız olmuştu. Eğer siz de başarısız olduysanız, optik illüzyon testinin sol üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

GÜVERCİNLERİN İÇİNDEKİ GİZLİ GÖRSELİN YERİ

Güvercin görsellerinin içindeki gizli kartal görselini, Beşiktaş taraftarlarının daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Zira Beşiktaşlılar için söz konusu görselin farklı bir anlamı olduğu düşünülüyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, güvercin görsellerinin arasındaki gizli kartalı bulmak neredeyse imkansız gibi görülüyor. Nitekim Beşiktaş taraftarları bile başarısız olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, güvercinlerin çoğunlukta olması işleri oldukça uğraştırıcı bir hale getirebiliyordu. Eğer siz de güvercinlerin içindeki gizli görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka ve dikkat gerektirebilen optik illüzyon testindeki gizli görsel;

Zeka testi: Kurtların içindeki yavru kedi nerede? 914 kişiden 29'u 10 saniyede bulabildi