Zeka testi: Gerçek Galatasaraylılar bile 6 aslanı bulamadı! 9 saniyede 291 kişiden 3'ü bulabildi

Aslan görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, Galatasaraylı olanları bile şaşırtabiliyor. Nitekim testteki 6 aslan görselinin 9 saniyede bulunması isteniyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, gerçek Galatasaraylılar bile başarısız olabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zekalıların zamanında tüm görselleri bulabilecekleri düşünülüyor. İşte detaylar…

Galatasaraylı olanları bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, toplam 6 aslan görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenilen, tüm görsellerin 9 saniye içinde bulunması. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte birçok insan başarısız oldu. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri zamanında bulabilecekleri iddia ediliyor. Nitekim Galatasaraylı olanlar bile zamanında tüm aslan görsellerini bulamadı.

GERÇEK GALATASARAYLILAR BİLE 6 ASLANI BULAMADI

Gerçek Galatasaraylıların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim Türkiye'de Galatasaraylı olanlar da dahil olmak üzere 291 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 3 kişi tüm aslan görsellerinin yerini 9 saniyede bulabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm aslan görsellerini zamanında bulabilecekleri düşünülüyor.

Peki Galatasaraylı olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, pek çok insan ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, fotoğrafın sol alt, sol üst, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN TESTİN CEVABI

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanların aslan görsellerini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü aslan görselinin onlar için farklı bir anlamı olduğu düşünülüyordu. Ancak 291 kişiden sadece 3'ü zamanında tüm görselleri bulabildi. Bu nedenle yalnızca üstün zekalı olanların tüm görselleri zamanında bulabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer Galatasaraylı olanların bile zorlandığı bu testte siz de tüm görselleri bulamadıysanız, bir aslan görseli optik illüzyon testinin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

Kişilik testi: Kalem tutuş şeklin ortaya çıkartıyor! Zeki ve lider misin?