Zeka testi: Galatasaraylılar bile bulamadı! Mauro Icardi'yi 10 saniyede 1117 kişiden 29'u bulabildi

Galatasaraylı futbolcuların yer aldığı bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim optik illüzyon testinde; Dries Mertens, Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi görseli bulunuyor. Testte beklenen Mauro Icardi'nin 10 saniyede bulunması. Ancak Galatasaraylılar bile bulmakta zorlanabiliyor. İşte zeka testinin detayları…

Galatasaraylı 4 futbolcunun yer aldığı bu optik illüzyon testinde; Dries Mertens, Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi görseli yer alıyor. Ancak optik illüzyon testinde Dries Mertens, Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu görseli fazlaca bulunurken, Mauro Icardi'nin yalnızca 1 görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen ise, Mauro Icardi görselinin 10 saniyede bulunması oluyor.

Galatasaraylı 3 futbolcunun optik illüzyon testinde fazlaca yer alması, Mauro Icardi görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyor. Bu nedenle 10 saniyede sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bulabilecekleri de iddia ediliyor.

GALATASARAYLI OLANLAR BİLE BULAMADI

Mauro Icardi, Dries Mertens, Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim bu optik illüzyon testi Türkiye'de Galatasaraylı olanlar da dahil olmak üzere toplam 1117 kişiye gösterildi. Ancak sadece 29 kişi Mauro Icardi görselinin yerini 10 saniyede tespit edebildi.

Bu optik illüzyon testi adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Bu nedenle Galatasaraylılar bile 10 saniyede başarısız olabiliyordu. Peki birçok kişinin başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Optik İllüzyon Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de başarılı olmadıysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ MAURO ICARDI GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde; Dries Mertens, Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu görsellerinin arasındaki Mauro Icardi görselini Galatasaraylı olanların daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü Galatasaraylı olanlar için ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, 1117 kişiden sadece 29'u başarılı olabildi.

Eğer Galatasaraylıların bile başarısız olabildiği bu testte, siz de başarılı olmadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki Icardi görselinin yeri;

Kişilik testi: Kulak şeklin nasıl? Lider misin zeki mi ortaya çıkıyor...