Zeka testi: Galatasaraylılar bile 10 saniyede bulamadı! 7 aslan nerede? 791 kişiden 23'ü bulabildi

Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü testteki 7 aslan görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak Galatasaraylı olanlar bile aslan görsellerini bulmakta başarısız olabiliyor. Zira bu optik illüzyon testi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testinde, toplam 7 aslan görseli bulunuyor. Ayrıca tüm görsellerin 10 saniye içinde bulunması bekleniyor. Ancak Galatasaraylıların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testini 10 saniyede çözmek, yüksek zeka ve odaklanma gerektirebiliyor.

Optik illüzyon testi Türkiye'de Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 791 kişiye gösterildi. Ancak 791 kişiden yalnızca 23'ü 7 aslan görselini 10 saniyede tespit edebildi. Bunun sonucunda ise, sadece yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

GALATASARAYLILAR BİLE 10 SANİYEDE BULAMADI

Optik illüzyon testinde, 10 saniye içinde 7 aslan görselinin bulunması isteniyor. Ayrıca yarısı Galatasaray taraftarları olmak üzere toplam 791 kişiden 23'ü bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabildi. Bu sebeple yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki pek çok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Optik İllüzyon İpucu: Galatasaray taraftarlarını bile şaşırtabilen bu testte birçok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de tüm aslan görsellerini tespit edemediyseniz resmin; sol alt, orta üst, sağ orta ve sağ orta hafif alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ ASLAN GÖRSELLERİNİN YERLERİ

Galatasaray taraftarlarının bu optik illüzyon testinde aslan görsellerini daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Zira onlar için aslan görselinin farklı bir anlamı olduğu düşünülüyordu. Ancak hem zeka hem de odaklanma gerektirebilen bu testte Galatasaray taraftarları bile başarısız olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, 2 aslan görseli resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte zeka testindeki gizli görsellerin yerleri;