Zeka testi: Arda Güler'i 1411 kişiden 97'si 7 saniyede bulabildi! Futbol tutkunları bile şaşırdı...

Futbol tutkunlarını bile oldukça uğraştırabilen bu optik illüzyon testi; Kylian Mbappe, Luka Modric, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen Güler görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bulunması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Zira futbolseverler bile Arda Güler görselini bulmakta zorlanabiliyor. İşte zeka testinin detayları…

Optik illüzyon testleri eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü gizli görsellerin belirtilen sürelerde bulunması oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu optik illüzyon testinde de Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin arasındaki Arda Güler görselinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri de iddia ediliyor. Zira birçok futbol tutkunu bu testte başarısız oldu.

ZEKA TESTİ: ARDA GÜLER'İ 1411 KİŞİDEN 97'Sİ 7 SANİYEDE BULABİLDİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Arda Güler görselini bulmak isteyen pek çok insan başarısız oldu. Zira Kylian Mbappe, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görsellerinin fazla olması işleri oldukça zorlaştırabiliyor. Ayrıca sadece 7 saniye süre veriliyor. Bunun sonucunda ise, futbolseverler bile başarısız olabiliyor.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 1411 futbol tutkununa gösterildi. Ancak yalnızca 97 kişi 7 saniye içinde Arda Güler görselinin yerini bulabildi. Bu nedenle; Luka Modric, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe görsellerinin içindeki Güler görselini yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların zamanında bulabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve hem dikkat hem de zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Arda Güler İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, futbol tutkunları bile ipucundan faydalanabiliyor. Eğer siz de Arda Güler'in yerini bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

FUTBOL TUTKUNLARININ BİLE ŞAŞIRABİLDİĞİ OPTİK İLLÜZYONUN SONUCU

Futbolseverlerin bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, pek çok insan başarısız olmuştu. Nitekim 1411 futbol tutkunundan yalnızca 97'si Arda Güler'i 7 saniyede bulabilmişti.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz de Arda Güler görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte futbol tutkunlarının bile şaşırabildiği testin sonucu;

Kişilik testini çöz, zeka ve hafıza yapını öğren! Başparmak şeklin nasıl?