Zeka testi: Futbol tutkunları bile şaşırdı! 1710 kişiden 37'si Cristiano Ronaldo'yu bulabildi...

Bu optik illüzyon testi; Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Luka Modric ve Lionel Messi görseline istinaden hazırlandı. Testte Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak diğer futbolcu görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu sebeple futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. Bunun sonucunda ise, yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte zeka testinin detayları…

Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Luka Modric ve Lionel Messi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, basit gibi gözükse de adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması isteniyor.

Robert Lewandowski, Lionel Messi ve Luka Modric görsellerinin fazla olması, Cristiano Ronaldo görselinin bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların istenilen futbolcuyu 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

FUTBOL TUTKUNLARI BİLE ADETA ŞAŞIRIYOR

Optik illüzyon testinde Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması isteniyordu. Ancak futbol tutkunlarını bile adeta şaşırtabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu.

Türkiye'de 1710 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo görselinin yerini sadece 37 kişi 10 saniyede tespit edebildi. Bu nedenle istenilen futbolcuyu 10 saniyede sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bulabilecekleri iddia ediliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde futbol tutkunları bile başarısız olabiliyordu. Peki istenilen futbolcu görselini siz 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok futbol tutkunu başarısız olmuştu. Eğer siz de başarılı olamadıysanız resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde; Robert Lewandowski, Luka Modric ve Lionel Messi görseli çoğunlukta bulunuyordu. Bu nedenle istenilen futbolcuyu bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyordu.

Eğer istenilen görseli siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Kişilik testi: Tek soruda zeki misin lider mi öğren! Resimde ilk ne gördün?