Zeka testi: Futbol dünyası bu testi konuşuyor! Arda Güler'i 1429 kişiden 51'i 10 saniyede bulabildi...

Arda Güler, Kylian Mbappe, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim testte Arda Güler görselinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak diğer futbolcu görsellerinin fazla olması, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte adeta futbol dünyasının konuştuğu o optik illüzyon testi…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından çözülüyor. Çünkü belirtilen görsellerin istenilen sürelerde bulunması, odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle optik illüzyon testleri dünya çapında adeta yankı uyandırıyor.

Futbolcu görsellerine istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de adeta futbol dünyası tarafından sıkça konuşuluyor. Nitekim testte; Kylian Mbappe, Luka Modric, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseli bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen, Arda Güler görselinin 10 saniye içinde bulunması. Fakat zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor.

FUTBOL DÜNYASI ADETA BU ZEKA TESTİNİ KONUŞUYOR

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde; Kylian Mbappe, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görsellerinin içindeki Arda Güler görselini bulmak neredeyse imkansız gibi görülüyor. Çünkü Luka Modric, Kylian Mbappe ve Cristiano Ronaldo görsellerinin çoğunlukta olması ve bulunması gereken görselden sadece bir tane olması, odaklanmanın yanı sıra zeka gerektirebiliyor.

Optik illüzyon testi futbol tutkunları da dahil olmak üzere Türkiye'de toplam 1429 kişiye uygulandı. Ancak sadece 51 kişi 10 saniye içinde istenilen görselin yerini tespit edebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların Arda Güler'i 10 saniyede bulabilecekleri iddia edildi.

Peki adeta futbol dünyasının konuştuğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Arda Güler İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok futbol tutkunu ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ARDA GÜLER GÖRSELİNİN YERİ

Arda Güler, Kylian Mbappe, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim 1429 kişiden sadece 51'i başarılı olabildi.

Eğer futbol tutkunlarının bile zorlanabildiği bu testte siz de Arda Güler görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte istenilen görselin yeri;

Kişilik testi: Kaş tipin nasıl? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor