Zeka testi: Futbol bilgini test et! Cristiano Ronaldo'yu 7 saniyede bulabilir misin?

Futbol tutkunlarını bile adeta şaşırtabilen bu optik illüzyon testi; Luka Modric, Lionel Messi, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Testte istenen, Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bu optik illüzyon testi zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. İşte söz konusu zeka testi…

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Arda Güler ve Luka Modric görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, futbol tutkunlarını bile adeta ters köşe yapabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak Lionel Messi, Arda Güler ve Luka Modric görselinin çoğunlukta olması, Cristiano Ronaldo görselinin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

ZEKA TESTİ: FUTBOL BİLGİNİ TEST ET

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, insanların futbol bilgisini test etme imkanı bulunuyor. Nitekim testte Cristiano Ronaldo'yu sadece keskin gözlere sahip olan futbol tutkunlarının 7 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü diğer futbolcu görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Ayrıca bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 215 futbolsevere gösterildi. Ancak 215 kişiden sadece 21'i Cristiano Ronaldo görselinin yerini 7 saniyede tespit edebildi. Bu nedenle yalnızca üstün zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Futbol tutkunları bile bu testte ipucundan yardım alabiliyor. Eğer istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN OPTİK İLLÜZYON TESTİNDEKİ YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan başarısız olmuştu. Çünkü Cristiano Ronaldo görselini 7 saniyede bulmak hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu.

Eğer futbol tutkunlarının bile başarısız olabildiği bu zeka testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testindeki Ronaldo görselinin yeri;

Kişilik testi: Serçe parmak şeklini seç, lider misin öğren! Tek soru tek cevap