Zeka testi: 1421 kişiden 61'i 10 saniyede bulabildi! Fillerin içindeki kurt görselini gördün mü?

Zeki insanları bile adeta ters köşe yapabilen bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde birçok fil görseli bulunurken sadece bir kurt görseli yer alıyor. Testte beklenen ise, fillerin arasındaki kurt görselinin 10 saniye içinde bulunması. Ancak bu pek de kolay olmuyor. İşte zeka testi ile ilgili detaylar…

Kurt ve fil görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, zeki insanları bile ters köşe yapabiliyor. Çünkü fil görsellerinin içindeki kurt görselinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak gizli kurdun bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu.

FİLLERİN İÇİNDEKİ KURT GÖRSELİNİ GÖRDÜN MÜ?

Fil görsellerinin yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, gizli bir kurt görseli de bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen fillerin içindeki kurt görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak kurt görselinin gizli olması ve fil görsellerinin fazla olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

Türkiye'de 1421 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 61 kişi 10 saniyede başarılı olabildi. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde gizli kurdu bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Kurt İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan başarısız oldu. Çünkü fil görsellerinin yoğunlukta olması işleri zorlaştırabiliyor. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin orta alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN CEVABI

Fil görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, 1421 kişiden yalnızca 61'i 10 saniyede başarılı olmuştu. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, kurt görselinin gizli olması 10 saniyede bulunmasını zorlaştırabiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testinin cevabı;