Zeka testi: Fenerbahçeliler bile bulamadı! Ferdi Kadıoğlu'nu 572 kişiden 21'i bulabildi

Fenerbahçe taraftarlarını bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi; Fred, Edin Dzeko, Çağlar Söyüncü ve Ferdi Kadıoğlu görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, Fenerbahçeli futbolcular arasındaki Ferdi Kadıoğlu görselinin 9 saniyede bulunması. Ancak bulunması, zeka ve dikkat gerektirebiliyor. İşte zeka testinin detayları…

Fenerbahçeli 4 futbolcu görselinin bulunduğu bu optik illüzyon testinde; Edin Dzeko, Fred ve Çağlar Söyüncü görselleri çoğunlukta bulunurken, Ferdi Kadıoğlu görselinden sadece bir tane bulunuyor. Ayrıca görsellerin karmaşık durması, Ferdi Kadıoğlu'nun bulunmasını oldukça zorlaştırabiliyor. Nitekim zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, Fenerbahçe taraftarları bile oldukça fazla uğraşabiliyor.

ZEKA TESTİ: FENERBAHÇELİLER BİLE BULAMADI

Optik illüzyon testlerini belirtilen sürelerde çözmek hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bu optik illüzyon testinde de Fenerbahçe'de forma giyen 4 farklı futbolcu bulunuyor. Optik illüzyon testinde istenen; Çağlar Söyüncü, Edin Dzeko ve Fred görsellerinin içindeki Ferdi Kadıoğlu görselinin 9 saniye içinde bulunması. Ancak bu hiç de kolay olmuyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Fenerbahçeli olanlar da dahil olmak üzere toplam 572 kişiye gösterildi. Ancak Ferdi Kadıoğlu görselinin yerini yalnızca 21 kişi 9 saniyede tespit edebildi. Bunun sonucunda ise, yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip olan kişilerin istenilen görseli 9 saniyede bulabilecekleri iddia edildi.

Futbol tutkunlarını bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Peki siz 9 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Ferdi Kadıoğlu İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçe taraftarları bile ipucundan yardım alabiliyordu. Eğer siz de Ferdi Kadıoğlu'nu göremediyseniz, optik illüzyon testinin üst orta hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

FERDİ KADIOĞLU GÖRSELİNİN YERİ

Fenerbahçe taraftarlarının bu optik illüzyon testinde, Kadıoğlu görselini daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Çünkü onlar için farklı bir anlamı olduğu düşünülüyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte; Edin Dzeko, Fred ve Çağlar Söyüncü görsellerinin fazla olması, Fenerbahçeli olanları bile uğraştırabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Ferdi Kadıoğlu görselinin yeri;

Zeka testi: Koyun ve keçilerin içindeki yavru aslanı gördün mü? Galatasaraylı olanlar bile göremedi