Zeka testi: Fenerbahçeliler bile 7 saniyede bulamadı! Ferdi Kadıoğlu'nu 617 kişiden 21'i bulabildi...

Fenerbahçeli olanları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi; Mert Hakan Yandaş, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenen, Ferdi Kadıoğlu görselinin 7 saniye içinde bulunması. Fakat zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Fenerbahçe taraftarları bile başarısız olabiliyor. İşte zeka testi ile ilgili detaylar…

Fenerbahçe taraftarlarını bile oldukça fazla uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde; Cengiz Ünder, Mert Hakan Yandaş ve Çağlar Söyüncü görselleri fazlaca bulunurken, Ferdi Kadıoğlu görselinden sadece 1 tane bulunuyor.

Optik illüzyon testinde istenen, Ferdi Kadıoğlu görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bu testte, 617 kişiden 596'sı başarısız oldu. Bunun sonucunda ise yalnızca üstün zekalıların bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

ZEKA TESTİ: FERDİ KADIOĞLU'NU 617 KİŞİDEN 21'İ BULABİLDİ

Ferdi Kadıoğlu, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Mert Hakan Yandaş görselinin yer aldığı bu optik illüzyon testi, Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları da dahil olmak üzere toplam 617 kişiye gösterildi. Ancak yalnızca 21 kişi istenilen görselin yerini 7 saniyede bulabildi. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 7 saniyede Ferdi Kadıoğlu görselini bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü Mert Hakan Yandaş, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder görsellerinin fazla olması, Fenerbahçe taraftarlarını bile şaşırtabiliyor.

Peki Fenerbahçelilerin bile 7 saniyede başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçe taraftarları bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de Ferdi Kadıoğlu görselini bulamadıysanız, resmin sol alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI BİLE BAŞARISIZ OLDU

Bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçe'de forma giyen 4 futbolcu bulunuyordu. Söz konusu futbolcular; Çağlar Söyüncü, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu.

Ferdi Kadıoğlu görselini Fenerbahçe taraftarlarının daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte onlar bile başarısız oldu. Eğer siz de bu testte başarısız olduysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte istenilen görselin yeri;

Tek soru tek cevap: Kişilik testini çöz, ne kadar zekisin öğren! Resimde hangi hayvan var?