Zeka testi: Cristiano Ronaldo'yu bulabilir misin? 10 saniyede 1781 kişiden 41'i bulabildi...

Cristiano Ronaldo görselinin yer aldığı bu optik illüzyon testinde, Robert Lewandowski ve Lionel Messi görselleri çoğunlukta bulunuyor. Testte beklenen ise, Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede fark edilmesi. Ancak Lionel Messi ve Robert Lewandowski görsellerinin fazla olması işleri zorlaştırabiliyor. İşte detaylar…

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Robert Lewandowski görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testeinde, Lionel Messi ve Robert Lewandowski görselleri çoğunlukta bulunuyor. Fakat Cristiano Ronaldo görselinden sadece bir tane bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen ise, Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak Robert Lewandowski ve Lionel Messi görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

CRİSTİANO RONALDO'YU 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, toplam 1781 futbol tutkununa uygulandı. Fakat sadece 41 kişi Cristiano Ronaldo'nun yerini 10 saniyede fark edebildi. Bu nedenle futbolseverlerin bile şaşırabildiği bu optik illüzyon testinde, sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların Robert Lewandowski ve Lionel Messi görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselini 10 saniyede bulabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz Robert Lewandowski ve Lionel Messi görsellerinin içindeki istenen futbolcunun yerini bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, sağ alt köşeye daha dikkatli bakmalısınız.

OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN SONUCU

Robert Lewandowski ve Lionel Messi görsellerinin çoğunlukta olması, pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Eğer siz de bu optik illüzyon testinde, Robert Lewandowski ve Lionel Messi görsellerinin arasındaki futbolcuyu bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte Lionel Messi ve Robert Lewandowski görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Zeka testi: Güvercinlerin içindeki baykuş nerede? Ben bulurum diyen bile yanıldı