Zeka testi: Cristiano Ronaldo'yu 981 kişiden hiçbiri fark edemedi! Futbol tutkunları bile bulamadı...

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modric ve Ferdi Kadıoğlu görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte futbol tutkunlarının bile başarısız olabildiği o optik illüzyon testi…

Optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Bu sebeple söz konusu testler, dünya çapında birçok kişi tarafından sevilerek çözülebiliyor. Öte yandan futbol tutkunlarının sık sık konuştuğu bu optik illüzyon testinde de Cristiano Ronaldo, Ferdi Kadıoğlu, Luka Modric ve Karim Benzema görselleri bulunuyor.

Optik illüzyon testinde beklenen, Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniye içinde bulunması. Fakat diğer futbolcu görsellerinin resimde fazlaca bulunması ve görsellerin küçük olması işleri zorlaştırabiliyor. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri tahmin ediliyor.

CRİSTİANO RONALDO'YU 981 KİŞİDEN HİÇBİRİ FARK EDEMEDİ

Cristiano Ronaldo görselinin yer aldığı bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü bu optik illüzyon testi Türkiye'de 981 futbol tutkununa gösterildi ancak hiçbiri 10 saniyede Cristiano Ronaldo görselini fark edemedi. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede istenilen görseli bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo görselinin yerini siz 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte futbol tutkunlarının bile zorluk yaşayabildiği o test;

Optik İllüzyon İpucu: Futbol tutkunlarının bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testi adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Bu sebeple birçok futbol tutkunu bile bu testte ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de istenen görseli bulamadıysanız, resmin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

FUTBOLSEVERLERİ BİLE ŞAŞIRTABİLEN ZEKA TESTİ

Cristiano Ronaldo, Ferdi Kadıoğlu, Luka Modric ve Karim Benzema görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde, 981 kişiden hiçbiri başarılı olamamıştı. Çünkü bu optik illüzyon testinde futbolseverler bile şaşırabiliyordu.

Eğer siz de bu testte başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Kişilik testi: Resimde ilk hangi hayvanı gördün? Özgüvenli misin çekingen mi ortaya çıkıyor