Zeka testi: Civcivlerin içindeki gizli yavru kedi nerede? 592 kişiden 14'ü 9 saniyede bulabildi...

Zekanın yanı sıra odaklanma gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, civciv görselleri çoğunlukta bulunurken bir gizli yavru kedi görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen, gizli yavru kedi görselinin 9 saniye içinde bulunması. Fakat civcivlerin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu sebeple birçok insanın ilgisini çekiyor.

Dikkatin yanı sıra yüksek zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde de, civciv görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 9 saniye içinde bulunması isteniyor. Fakat bu testi çözmeye çalışan pek çok insan başarılı olamadı. Peki siz bu testteki gizli görseli 9 saniye içinde fark edebilir misiniz?

ZEKA TESTİ: 592 KİŞİDEN 14'Ü 9 SANİYEDE BULABİLDİ

Gizli yavru kedi ve pek çok civciv görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, yüksek dikkat becerisinin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Zira civcivlerin çoğunlukta olması ve gizli yavru kedi görselinden bir tane olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testini çözmeyi deneyen birçok insan başarısız oldu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de 592 kişiye uygulandı. Fakat 592 kişiden yalnızca 14'ü 9 saniyede civciv görsellerinin arasında gizlenen yavru kediyi fark edebildi. Peki birçok insanın başarısız olduğu bu testte, siz 9 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte dikkat ve zeka gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Civciv görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu testte pek çok insan başarılı olamamıştı. Eğer siz de zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde başarısız olduysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CİVCİVLERİN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, civcivlerin içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini birçok insan 9 saniyede tespit edememişti. Nitekim 592 kişiden yalnızca 14'ü başarılı olabilmişti. Çünkü birçok civciv görsellinin bulunması ve yavru kedi görselinin hem tek olması hem de gizli olması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de istenilen görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;

Zeka testi: Koyunların içindeki yavru kedi nerede? 417 kişi denedi 7 saniyede 13'ü başarılı oldu