Zeka testi: Civciv ve tilkilerin arasındaki yavru kedi nerede? Türkiye'de 451 kişi denedi 23'ü buldu

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 451 kişiye gösterildi. Testte beklenen civciv ve tilkilerin arasındaki gizli yavru kedinin 10 saniyede bulunmasıydı. Ancak hem civciv hem de tilki görsellerinin çoğunlukta olması, pek çok insanın başarısız olmasına neden oldu. Peki, Türkiye'deki birçok insanın başarılı olamadığı, adeta zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testinde siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte yavru kedi görseline istinaden hazırlanan o test…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve dünyada birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü söz konusu testler eğlenceli olmasının yanı sıra insanların zeka ve dikkat gelişimine faydalı olabiliyor. Zira optik illüzyon testlerindeki gizli görselleri tespit etmek, ayırt etme becerisini geliştirebiliyor.

Civciv ve tilki görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insanın dikkatini çekti. Testte beklenen, hem civciv hem de tilki görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak belirtilen sürede bulunması, adeta zeka sınırlarını aşabiliyor.

ZEKA TESTİ: TÜRKİYE'DE 451 KİŞİ DENEDİ 23'Ü BULDU

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 451 kişiye uygulandı. Ancak bu testi çözmeye çalışanlardan sadece 23'ü 10 saniye içinde başarılı olabildi.

Optik illüzyon testinde civciv ve tilki görselleri çoğunlukta bulunuyor. Bulunması gereken görselden ise sadece bir tane bulunuyor, küçük boyutta ve gizli. Bu nedenle hem civciv hem de tilki görsellerinin içinden yavru kedi görselinin tespit etmek oldukça zorlayıcı olabiliyor.

Peki, Türkiye'deki birçok insanın çözmeyi denediği ancak başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi sınayabileceğiniz o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki birçok insan başarısız olmuştu. Öte yandan pek çok insan ipucundan faydalanıyordu. Eğer siz de civciv ve tilkilerin arasındaki gizli yavru kediyi bulamadıysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CİVCİV VE TİLKİLERİN ARASINDAKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Zeka ve yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki 451 kişiden sadece 23'ü başarılı olabilmişti. Çünkü sadece 10 saniye verilmesi ve yavru kedi görselinin ustalıkla gizlenmiş olması, bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Bunun yanı sıra gizli yavru kedinin küçük boyutta olması, civciv ve tilkilerin çoğunlukta olması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer Türkiye'deki birçok insan gibi zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem tilki hem de civcivlerin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Kişilik testi: Kurt mu gördün aslan mı? Hafızanı nasıl kullanıyorsun belli oluyor