Zeka testi: Bursasporlular bile 7 timsahı göremedi! 10 saniyede 891 kişiden 17'si bulabildi

Bursasporlu olanların bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testi, 7 timsah görseline istinaden hazırlandı. Ayrıca resimdeki tüm timsah görsellerini sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü bu optik illüzyon testinde Bursasporlular bile zorlanabiliyor. İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o test…

Bursasporlu olanları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü optik illüzyon testindeki 7 timsahı 10 saniyede bulmak neredeyse imkansız. Görsellerin ustalıkla gizlenmesi ve sadece 10 saniye verilmesi, optik illüzyon testini oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

BURSASPORLULAR BİLE 7 TİMSAHI GÖREMEDİ

Optik illüzyon testinde 10 saniye içerisinde 7 timsah görselinin bulunması bekliyor. Ancak Bursasporlu olanlarda dahil olmak üzere toplam 891 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 17 kişi 7 timsah görselinin yerini 10 saniyede tespit edebildi. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin tüm görselleri 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi:

Timsah İpucu: Bu optik illüzyon testinde Bursasporlu olanlar bile zorluk yaşayabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız resmin sol alt, sol orta, sol üst, sağ üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELLERİN YERLERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Bursasporlu olanların daha kolay başarılı olabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü onlar için timsah görselinin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu testte Bursasporlu olanlar bile zorluk yaşadı. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip olanların 10 saniyede tüm timsah görsellerini bulmakta başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Bursasporlu olanların bile zorluk yaşayabildiği bu test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Çünkü 891 kişiden sadece 17'si başarılı olabildi. Eğer Bursasporluları bile zorlayabilen bu testte, siz de timsah görsellerini bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka testindeki gizli görsellerin yerleri;

Kişilik testi: Tek soruda zeki misin lider mi öğren! Resimde ilk ne gördün?