Zeka testi: Atların içindeki yavru kedi nerede? Zekiler bile bulamıyor

At ve gizli yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira testte atların içindeki gizli yavru kedinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte zekilerin bile başarısız olabildiği o optik illüzyon testi…

Optik illüzyon testleri eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Çünkü zeki insanlar bile optik illüzyon testlerindeki gizli görselleri belirtilen sürelerde bulmakta zorlayabiliyor. Zira herkesin baktığı bu optik illüzyon testinde, zekiler bile başarısız olabiliyor.

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, at görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin 10 saniye içinde bulunması isteniyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, pek çok insan atların arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edemedi. Bunun sonucunda ise, zeki insanların bile zorlanabildiği bu testte yalnızca yüksek zeka seviyesine sahip insanların başarılı olabilecekleri iddia edildi.

ZEKA TESTİ: ZEKİLER BİLE BULAMIYOR

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile atların içindeki gizli yavru kedi görselini bulmakta zorlanabiliyor. Bu nedenle yalnızca yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 10 saniye içinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 791 kişiye gösterildi. Ancak 791 kişiden sadece 27'si 10 saniye içinde atların arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi.

Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde at görsellerinin arasındaki yavru kedi görselini bulabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Yavru Kedi İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte istenilen görseli siz de bulamadıysanız, sağ alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

ATLARIN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİ GÖRESLİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile zorlanabiliyordu. Nitekim birçok insan bu testte başarısız oldu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte atların içindeki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 10 saniyede 1081 kişiden 41'i bulabildi