Zeka testi: 791 kişiden 19'u 7 saniyede bulabildi! Aslanların içindeki yavru kurt görselini gördün mü?

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, pek çok aslan ve bir yavru kurt görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen aslanların içindeki yavru kurt görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak bu testte pek çok insan başarısız oldu. İşte zeka testinin detayları…

Optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra zeka sınırlarını fazlaca zorlayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde aslan görsellerinin çoğunlukta olduğu bir resim bulunuyor. Öte yandan aslan görsellerinin içinde gizli bir yavru kurt görseli de yer alıyor. Optik illüzyon testinde istenen, yavru kurt görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ayrıca sadece üstün zekalıların 7 saniyede başarılı olabilecekleri de iddia ediliyor.

ASLANLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KURT GÖRSELİNİ GÖRDÜN MÜ?

Aslan görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, bir gizli yavru kurt görseli bulunuyor. Ancak aslan görsellerinin yoğunlukta olması ve yavru kurt görselinin gizli olması, 7 saniyede bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor.

Türkiye'de 791 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 19 kişi 7 saniyede gizli yavru kurt görselinin yerini fark edebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 7 saniye içinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kurt İpucu: Zeka sınırlarını fazlaca zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, aslan görsellerinin içinde yer alan yavru kurt görselini bulmak uğraştırıcı olabiliyordu. Eğer siz de bulamadıysanız, resmin orta hafif alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN CEVABI

Aslan görsellerinin çoğunlukta olduğu bu testte, 791 kişiden yalnızca 19'u 7 saniyede istenilen görseli bulabilmişti. Bu nedenle sadece üstün zekalıların aslanların içindeki yavru kurt görselini 7 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer siz de istenilen görselinin yerini 7 saniyede bulamadıysanız, işte zeka testinin cevabı;

Zeka testi: Kurtların içindeki yavru kediyi gördün mü? 974 kişiden 27'si 10 saniyede bulabildi