Zeka testi: 867 kişiden 18'i Arda Güler'i görebildi! İşte futbol dünyasının konuştuğu o test...

Arda Güler görselinin bulunduğu bu test, adeta futbol dünyasında yankı uyandırdı. Çünkü 867 kişiye uygulanan bu optik illüzyon testini sadece 18 kişi 10 saniyede çözebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların Arda Güler görselini 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte futbol dünyasının dilinden düşmeyen o zeka testi…

Futbol dünyasında sık sık konuşulan bu optik illüzyon testi, adeta gündemde yankı uyandırdı. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Arda Güler görselini futbolseverler bile bulamıyor.

Optik illüzyon testi; Robert Lewandowski, Luka Modric, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen Arda Güler görselinin 10 saniyede bulunması. Ayrıca sadece üstün zekalıların bulabilecekleri de iddia ediliyor. Peki siz 10 saniyede bulabilir misiniz?

FUTBOL DÜNYASININ KONUŞTUĞU ZEKA TESTİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Robert Lewandowski, Luka Modric, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseline istinaden hazırlandı. Testte; Robert Lewandowski, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görseli fazlaca bulunuyor. Ancak Arda Güler görselinden sadece bir tane bulunuyor.

Futbolseverleri bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 867 kişiye uygulandı ve Arda Güler görselinin 10 saniyede bulunması istendi. Ancak 10 saniyede yalnızca 18 kişi başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların bu testte başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki adeta futbol dünyasının konuştuğu bu zeka testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu futbolseverlerin bile başarısız olabildiği optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte birçok insan başarısız olabiliyordu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta alt hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ARDA GÜLER GÖRSELİNİN YERİ

Bu optik illüzyon testinde futbol tutkunları bile başarısız olabiliyordu. Çünkü istenilen görselin yerini 10 saniyede tespit etmek adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de 10 saniyede bulamadıysanız, işte futbol tutkunlarını bile şaşırtabilen testteki Arda Güler görselinin yeri;

Kişilik testi: Sadece zekiler doğru tahmin ediyor! Resimde hangi hayvan görseli var?