Zeka testi: 411 kişiden 12'si 9 saniyede başarılı oldu! Galatasaraylılar bile 7 aslanı göremedi

Galatasaraylıların bile çözerken uğraştığı bu optik illüzyon testi, 7 aslan görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Resimdeki tüm aslan görsellerini yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 9 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Galatasaray taraftarlarını bile adeta ters köşe yapabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Çünkü optik illüzyon testleri zeka sınırlarını zorlamasının yanı sıra eğlenceli de olabiliyor. Ayrıca pek çok insanın dikkatini çeken optik illüzyon testlerinden biri, 7 aslan görseline istinaden hazırlanan bu test.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaray taraftarları bile adeta ters köşe olabiliyor. Çünkü testteki aslan görsellerinin ustalıkla gizlenmesi ve sadece 9 saniye süre verilmesi, herkesi ters köşe yapabiliyor.

GALATASARAYLILAR BİLE 7 ASLANI GÖREMEDİ

Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 411 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde yalnızca 12 kişi 9 saniyede başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bu testte 9 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 9 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Aslan İpucu: Bu testte Galatasaray taraftarları bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer aslan görsellerini göremediyseniz resmin sol alt, sol üst, sağ alt, sağ üst, orta ve en alt hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN SONUCU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaray taraftarlarının aslan görsellerini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü Galatasaraylı olanlar için aslan görselinin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaray taraftarları bile başarısız oldu.

Eğer Galatasaraylı olanları bile zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz de başarısız olduysanız 1 aslan görseli resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte zeka testinin sonucu;

Kişilik testi: Stresli yüzü seç, lider misin zeki mi öğren! Tek soru tek cevap